Makandra personeel

Bij een productie, of deze nu voor het theater, museum, evenement of festival is, komt veel kijken. Wij werken hiervoor nauw samen met Art Support.

Zoekt u personeel en deskundigheid op maat, dan bent u bij Art Support aan het goede adres.

www.art-support.nl

Art Support ondersteunt theater, gezelschap, museum, festival & evenement en heeft - in samenwerking met diverse producenten - vele projecten tot een succes gemaakt.

Historie
Art Support werd in 1996 opgericht door Dick Heinz na een lange staat van dienst in de theatersector. Hij was hoofd techniek bij diverse gezelschappen en technisch directeur bij onder meer het Holland Festival en de opera's in "Ahoy'. Daarnaast was hij betrokken bij de totstandkoming van de eerste opleiding Theatertechniek. Ook maakte hij deel uit van een commissie die de laad- en losvoorzieningen van schouwburgen kritisch in beschouwing nam, hetgeen grote gevolgen had op de werkomstandigheden van theatertechnici. Bovendien nam hij actief deel aan de CAO onderhandelingen Nederlands Theater.

Theaterproductiebureau
Richard Pauel is sinds 2005 de drijvende kracht achter het productiebureau. Na zijn stage bij Art Support, ten behoeve van de opleiding "Inspiciënt Theatertechniek" (Grafisch Lyceum Amsterdam), was hij ondermeer verantwoordelijk voor de technische voorbereiding en uitvoering van diverse producties.

Uitzendorganisatie
Art Support uitzendorganisatie staat sinds de oprichting onder leiding van Grace Jagdewsing. Zij volgde de opleiding Personeel & Arbeid, was werkzaam als personeelsmanager en had al jaren nauwe banden met de theaterbranche. Op 10 april 2000 opende de uitzendorganisatie officieel de deuren.